Please use this identifier to cite or link to this item: https://rd.uffs.edu.br/handle/prefix/5875
Type: Monografia
Title: Controle de qualidade na produção de peru inteiro: estudo realizado em uma indústria de alimentos
Author: Baptiste, Lenot Jean
First advisor: Mocellin, Ronei Arno
metadata.dc.contributor.referee1: Labes, Emerson Moisés
metadata.dc.contributor.referee2: Kroth, Darlan Christiano
Resume: Se a gestão da qualidade é de extrema importância para qualquer organização, ela é muito importante para aquelas que trabalham com alimentos de consumo humano.
Keywords: Peru
Controle da qualidade
Administração da qualidade
Alimentação humana
Consumidor
Language: por
Country: Brasil
Publisher: Universidade Federal da Fronteira Sul
Acronym of the institution: UFFS
College, Institute or Department: Campus Chapecó
Type of Access: Acesso Aberto
URI: https://rd.uffs.edu.br/handle/prefix/5875
Issue Date: 16-Aug-2022
Appears in Collections:Administração

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BAPTISTE.pdf4,3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.